Je winkelwagen
Bel ons: (+31) 0527 785597
Gratis verzending vanaf 50 euro

Resellers

Lash 91 producten in jouw salon of shop!

Aanmelding Reseller

Heb je een eigen salon of shop en wil je onze producten verkopen aan jouw klanten? Dat is nu mogelijk! Wanneer je toegelaten bent, ontvang je een reseller-login voor deze site waarmee je je bestellingen kan doen. 

Professionele uitstraling: Lash91 producten hebben een eigentijdse en professionele uitstraling in uw salon of shop. Klanten zullen zich aangetrokken voelen tot de producten, en als je de behandeling uitvoert in je salon is het gebruik van Lash91 producten absoluut een aanrader. 

Toelating: Lash91 stelt wel wat eisen met betrekking tot afnamehoeveelheid en regelmaat van bestellen. Dit om te voorkomen dat onze producten bij salons komt die niet voldoen aan onze standaard. 

Support: Lash91 wil graag met je werken als een team. Alleen samen komen we verder! Daarom zijn we bereikbaar voor instructie en begeleiding. Bekijk ook onze TikTik video’s over tips over het gebruik van de Lash91 producten.

Gebruik van logo’s en product afbeeldingen: Lash91 heeft professionele product foto’s laten laten maken. Deze mag je als reseller gebruiken zolang je bij ons klant bent. Ben je voor een aktie of bedrukking de AI bronbestanden nodig? Ook deze leveren we op verzoek. 

Gebruik van de merknaam op internet: Het gebruik van de (merk) naam Lash91 is altijd toegestaan indien dit als reden heeft onze producten te verkopen, aan te bieden, of aan te bevelen in blogs, vlogs of webwinkels.

Webshops: Indien nodig leveren wij voor webshops een actueel CSV bestand met daarin alle gegevens inclusief images voor gebruik in Woocommerce of Presta webshops.

Aanmelden: Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons. We horen graag van je!

Gratis verzending

Bij alle orders boven de 50 euro

Niet tevreden?

Retourneer je order binnen 7 dagen

Exclusieve kwaliteit

Lash91 is ons eigen product!

100% Secure Checkout

Veilig online afrekenen